Warbird Weekend

Fredag, 21 august, 2020 - 12:00 to Søndag, 23 august, 2020 - 15:00
Udduvoll Airfield

Velkommen til Warbird Weekend 2020
Trondheim Modellfly Klubb ønsker alle deltakerne velkommen til en annerledes, men forhåpentligvis veldig bra, WBW på Udduvoll Airfield. I lys av pandemiens alvor vil vi ha høy fokus på smittevern, og praktisere dette i fellesskap. Hold avstand, vær nøye med hygiene, og kos dere på Udduvoll! Dersom du er i karantene eller på annet vis er usikker skal du selvsagt holde deg hjemme - dette for at alle på treffet skal være trygge.
Vi har 6 mål til rådighet, og skal dermed ha rikelig med plass til at maksimalt tillatt antall (200) kan holde god avstand.
Alle som besøker Udduvoll skal registreres:
Deltakere og publikum skal umiddelbart registrere seg ved ankomst og før avreise slik at vi til enhver tid har god kontroll på hvem som befinner seg på anlegget.
Deltakere skal ta med seg gjennomlest og signert pilotskjema som du finner lengre ned på denne siden , og levere dette i klubbhuset.
Denne dokumentasjonen vil lagres digitalt i klubbens arkiv, og vil kun være tilgjengelig i forbindelse med eventuell smittesporing.

Litt praktisk info:
Campingvogner/telt o.l skal oppstilles med minst 3 meter avstand fra hverandre. Det vil anvises plass ved ankomst. I år vil det ikke være mulig å campe på åkeren grunnet sen innhøsting, så det vil oppfordres til å benytte eksempelvis Øysand Camping eller andre løsninger dersom det skulle bli fullt på Udduvoll.
Parkering skal foregå mot skogen ved «gamlebrakka» - dette vil skiltes og anvises tydelig. Det er tillatt med parkering ved klubbhuset for av- og pålessing.
Toalettet vil være tilgjengelig, og skal sprites før og etter hvert bruk - dette ansvaret pålegges de som benytter toalettet.
Grunnet pandemien vil ikke klubbhuset være åpent for annet enn kiosksalg i salgsluken.
Kiosk:
I år vil det også være kiosk med salg av brus, kaffe, sjokolade, vafler og pølser. TRMFK stiller også med grill som kan benyttes av deltakerne.
Klubben vil ikke besørge middag eller faste måltider utover kiosksalget, så det oppfordres til felles bestillinger av take-away fra eksempelvis Peppes, Pizzabakeren, Chopsticks, McDonalds eller andre.
Vi ønsker alle en super WBW på Udduvoll i år, og håper på forståelse for at det blir litt annerledes i år. Annerledes, men veldig bra! Vi gleder oss til å vise frem den nye stripa!
Kom gjerne med tilbakemeldinger og spørsmål til styret@trmfk.no

Smitteverns tiltak som gjelder under hele treffet
Treffet kan ha maksimum 200 deltakere og tilskuere. Arrangement har en ansvarlig stevneleder som skal ha oversikt over hvem som til enhver tid er til stede.
Der er også krav til å holde minst en meter avstand mellom personene.
Stevneleder vil sørge for at folk holder avstand og at smittevernregler overholdes. Bortvisning fra treffet kan iverksettes ved brudd på smittevernreglene.
1. Alle deltakere skal fylle ut skjemaet ‘Pilot registrering’ . Skjemaet skal leveres til stevneleder i sekretariatet som er i kiosken.
2. Melding skal også gis når du forlater treffet og reiser hjem
3. Unngå direkte eller indirekte kontakt mellom utøvere/deltakere, også ved håndtering av materiell.
4. Sørg for minst en meters avstand når dere er på treffet